ADAX håndtasker – til dig der gerne vil se feminin og smart ud

ADAX håndtasker er til de kvinder der ved hvad de vil have og ved hvem der bestemmer i deres liv. Det er til kvinderne, der ved hvordan de styrer deres liv på en god måde. Kvinder der har god uddannelse og ser godt ud, på den sexede måde. Det er en håndtaske til kvinder der tager sig selv og deres liv seriøst og vil leve det på den bedst mulige måde, indtil den dag de ikke kan længere.

ADAX håndtasker er ikke for piger der sidder i hjørnet

ADAX håndtasker er altså ikke for de piger og kvinder der sidder og ikke tør noget specielt. Det er for kvinder, der ved hvordan de skal spille deres kort her i livet, dem der får et godt arbejde, hvor det ser ud som om at de ikke rigtig prøver. Professionelle tøser, der klæder sig som en gudinde og går som en model på den røde løber. ADAX håndtasker er næsten et produkt til en nichebranche, fordi det er så få der kan bære den på den helt korrekte måde. Det er en af de flotteste slags håndtasker der kan fremskaffes til piger. ADAX håndtasker giver dig virkelig et nyt syn på hvordan livet skal leves. Især hvis du finder der i selskab med en pige, der kan bære den godt.

Tasken for dig der elsker livet

Det er selvfølgelig ikke en taske der kun er til piger. Altså jo, de er lavet til kvinder, men her i butikken bliver der ikke diskrimineret. Der bliver ikke lavet sjov, med den nye stil, mange har taget omkring køn og andre seriøse ting. Der er ikke noget på hjemmesiden, som mænd ikke også kan bruge, hvis de synes det passer godt til dem. Det er jo faktisk bare designere, der bestemmer hvilket tøj mænd og kvinder må gå med. Det er faktisk lidt bullshit, fordi det er jo en helt og aldeles subjektiv ting, hvad man synes er feminint og maskulint. Det er der ikke andre der kan bestemme for dig. Der er også derfor det ikke hedder ADAX kvindehåndtasker, men ADAX håndtasker. Det er bare kvinder der går med håndtasker generelt. Det er faktisk også noget der er underligt, fordi kvinder går normalt med håndtasker fordi deres lommer enten er ikke-eksisterende eller alt for små til at have ting i dem.

Det betyder altså at ADAX håndtasker er for både kvinder og herrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *