At leje børne autostol

Når vi er I København på besøg, lejer vi af og til en bil og andre gange får vi lov til at låne venner eller families bil. Så er det her smart at vi kan leje børne autostole til formålet – og det gør vi hos en barnevogns udlejer.

Fordele ved at leje autostol

Hos dem kan vi leje autostole til alle aldersklasser og det er smart når vi er i landet så ofte som vi er. Det er ligesom om at når børnene vokser ud af en autostol, ja så har de bare en autostol til børn i en større kategori. Her kan man i øvrigt også leje børnegæstesenge så vi har et set at hvor vi kan lægge børnene til at sove. Det gælder især når vi er hos moster Oda som kun har en 2 værelses lejlighed i Ishøj. Det er svært at lægge børn til at sove når nu lejligheden er så lille og børnene ikke kan finde ro. Men tilbage til autostolene. De har øvrigt også en smart autostol som også kan bruges som klapvogn, det er virkelige smart. Sådan noget lejet udstyr kunne vi godt have brugt dengang vores dreng var lillebitte. Man kunne simpelthen tage autostolen ud af bilen, udfolde hjulene og så kunne man have den lejede nu klapvogn med in et for eksempel Fields eller ja måske Rødovre Centrum. Men i dag har vi blot brugt for en Rømer Duo autostol til den lille og en Recaro Young Sport til det store barn. På den måde kan man også bruge udstyret til hvis man lejer en delebil i København. Vi er af og til ude i den løsning hvis vi synes at det er for dyrt at leje og familien ikke har en bil vi kan låne.

 

Til dens store familie der skal på tur! Så er der nu mulighed for at leje en bus med chauffør. Læs mere her.

Det bliver ikke nemmere

Det er så nemt bare at leje babyudstyr i stedet for at vi skal have opmagasineret udstyr i familiens garage – det er meget nemmere at leje autostole til børn hos barnevogns udlejeren i Brøndby. Så ved vi også at udstyret et pænt og rent, det er vistnok rengjort med biologisk nedbrydeligt spray som også fjerner evt. lugte og det er jo smart og så er man fri for at der kunne være bakterier i de lejede autostole. Der vil vi handle igen næste gang i skal til København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *