Gåbånd uden gelænder til dig der vil være aktiv

Et gåbånd uden gelænder kan uden tvivl gøre mirakler, da det hjælper med koncentrationen og den daglige motion. Det vil sige at du på kontoret kan tage en kort gåtur og få koncentrationen igen. På samme tid får du en god tur gå båndet. Det har jeg personligt god erfaring med, og jeg vil med glæde anbefale det til andre.

Vil du geren vide mere? Så læs med her!

Et gåbånd uden gelænder er vejen frem

Det kan være at du stadig er ung, og gerne vil have muligheden for at gå uanset om du er i stuen eller på kontoret. Her kan du nu få en meget god løsning på dette dilema, med et gåbånd uden gelænder fra virksomheden Activewellness. Dette betyder at du dagligt kan få din motion ved at gå og små løbe ligemeget om du er på arbejde eller i stuen. Med dette gåbånd har du muligheden for at vælge hastigheden, og her kan du vælge imellem 1 – 10 km/t. Så kan du vælge om du vil gå eller løbe, og det er jo meget smart i mange tilfælde.

Denne gåbund unden gelænder har også mange forskellige funktioner, hvor den kan transporteres meget nemt. Her vejer den kun 25 kg, og den kan foldes sammen på flere forskellige måder. Så kan du tage den med på kontoret og med hjem igen. Båndet kan belastes med en vægt op til 120 kg, så det vil sige at du kan gå eller løbe på det så længe du vejer under 120 kg. Der vil også være en sikkerhedsfunktion, når du vælger at træne med dette bånd. Her er der en sikkerhed med en klips i dit tøj, som sikre at båndet stopper skuller du falde af og hive klipsen med.

Gåbånd uden gelænder med Activewellness

Et gåbånd uden gelænder, gør at du bliver mere aktiv i din hverdag. Og her kan du få din koncentration på kontoret. Her hvor jeg arbejder har vi sådan et gåbånd. Her er der faktisk er mange som vælger at tage en lang eller en kort gårtur. Dette gør de fordi de ikke kan koncentrere sig, og så vil en lille eller lang gåtur hjælpe med at få koncentrationen tilbage. Alle medarbejderne på det kontor jeg er på, er super glade for båndet og vil geren anbefale det til andre. Hermed vil jeg også geren give dem en god anbefaling, da det også hjælper mig med at få koncentrationen tilbage, på en hård dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *