Højbede kasser – det er kun for rigtige spillere og champions

Det er altså ikke kasser, som er helt normale, men nærmere unormale. Jeg er i hvert fald godt og grundigt tilfreds med de stykker jeg har. Det er heller ikke altid jeg lige orker at ligge de kasser ned i jorden og bøvle med dens høje kant. Det er dog altid det værd, når man har fået det gjort synes jeg. Det er dog ikke det vigtigste lige nu, hvis du vil læse mere så klik her.

Højbede kasser kan bruges til andet end planter

Det er ikke kun planter de her højbede kasser kan bruges til. De kan også bruges til at spærre små børn inde, hvis du gerne vil have et sted hvor du er sikker på at de er. Det er en slags børnebur, bortset fra at det er til planter, så det ikke er helt sikkert at det kan holde barnet inde. Det kommer selvfølgelig også an på størrelsen af det her barn. Det går jo ikke hvis det kan gå eller kravle som en lille hund. Det er kun beregnet til babyer eller mindre børn, som ikke er smarte til at bevæge sig. Jeg tænker ofte at der skal nogle højere murer eller hvad man skal sige, hvis det skal kunne holde et barn inde. Det er dog ikke rigtigt, det virker næsten hver gang bare at have højbede kasser som barnebur. Det er genialt næsten og det er også billigere end et rigtig bur.

Højbede kasser er noget alle kan lide

Hvad er en højbede kasse overhovedet har nogle af mine venner nu spurgt om. Det burde jeg måske have forklaret tidligere, men nu skal jeg altså til at forklare det igen. Jeg forstår ikke helt hvad det er så svært at forstå godt nok. Det er jo en form for bur, som kan holde skadedyr ude. Det er selvfølgelig ikke fugle og store dyr der holdes ude, men snegle og orme som kommer også spiser dine ting. Det er noget med at der skal enten udryddes snegle eller bruges højbede kasser. Ellers bliver der spist af dine planter og det er der jo ikke nogen som egentlig har lyst til sker. Det er vi vel alle enige i. Det er ikke meningen at sneglene skal spise dine salathoveder. Det er jo noget du dyrker for at du selv kan spise det. Derfor skal der bruges højbede kasser og det er lige nu ellers går det galt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *