Hvad er dame cardigans og hvorfor skal du interessere dig for det

Hvis du ikke har købt mindst 10 dame cardigans i år har du lavet en fejltagelse med dit liv. Hvad mener du om cardigans og hvorfor er det egentlig at du skal interessere dig for dem? Det er spørgsmål som du vil få svar på hvis du læser videre her i teksten. Det er faktisk, hvis jeg selv skal sige det, nogle af de mere interessante spørgsmål i moderne tekstforfatning. Det handler nemlig ikke om realitystjerner ;).

Dame cardigans er mere et statement

Hvis du har en dame cardigan på er det mere et statement om hvem du er end noget andet. Det er okay at gå med i alle mulige protester eller opstande eller lave twitter fights med præsidenten. Helt ærligt så vil jeg sige at dame cardigans er noget der viser hvem du er meget mere end noget andet du kunne gøre. Det er bare en måde at udtrykke dig selv og hvad du står for bedre end noget andet jeg kender til i hvert fald. Det kan godt være at du har været med i alt det her #metoo fis og sådan noget, men det tæller slet ikke ligeså meget. Det hele handler om hvad du har på og hvad du gør for at stå inde for lige netop det! Det er i hvert fald hvad jeg mener og det er faktisk hvad alt det her handler om. Hvorfor have en blog, hvis ikke det er her du kan komme ud med alt dit lort?

Dame cardigans og bloggere?

Hvad er sammenhængen mellem dame cardigans og bloggere, er hvad jeg gerne vil vide. Det er i hvert fald noget jeg har lagt mærke til. Der er noget med at have en cardigan på, på de billeder du lægger ud på dine blogs. Jeg må dog sige at jeg ikke ligefrem er fan af det. Jeg forstår ikke hvorfor folk skal se billeder af dig, når det eneste man kommer for, er at læse dine tanker. Jeg vil i hvert fald gerne være foruden at se på Fie Laursen hvis jeg er inde på hendes blog. Jeg har ikke noget imod at læse hvad hun siger, men jeg gider ikke se hendes billeder, fordi jeg ikek finder det attraktivt overhovedet. Altså hvorfor fylde dine læber op med en masse lort og hvorfor skal du se dum ud? Det giver ikke mening for mig. Hold dig til skriveriet og væk fra billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *