Få luftfoto i Kastrup

Jeg var nede og få et luftfoto i Kastrup – og det blev ekstrem godt! Det var meget gode resultater, og jeg har helt sikkert tænkt mig at få taget nogle nye en anden gang. Billederne blev taget med drone, og det var en helt speciel oplevelse. Måden dronerne flyver op i luften på var sjovt at se. Jeg skal helt sikkert have et luftfoto i Kastrup på et andet tidspunkt igen.

Sjove resultater

Egentlig var det en snak ved bordet til en af kine kusiners fødselsdag, der fik mig til at booke en tid til et luftfoto i Kastrup. Vi snakkede om hvor sjovt, det kunne være at få taget en luftfotografering, af det område hvor vi bor. Vi bor alle side om side, næsten, og derfor fik vi idéen. Vi bor lidt ude for Kastrup i et mindre område, og derfor ville et luftfoto i Kastrup være perfekt. På denne måde kunne det være sjovt at få taget et stort og overordnet billede hvor alle vores bosteder var samlet på et billede. Dette gav lidt sjov snak om barndommen osv. En rigtig god ide, som vi fik meget sjov ud af.

Den perfekte gave

Der er ingen tvivl om at et luftfoto i Kastrup, eller et helt andet område hvor du bor, er den perfekte gave. Hvis du mangler en julegaveidé til dine forældre, en af dine gamle venner eller din kusine som i mit tilfælde, så er dette en oplagt mulighed. Det er en kreativ idé, som viser at man har tænkt ud af boksen, for at give dem noget specielt. Man kan med fordel hænge billedet i en ramme, og dermed give den noget ekstra. Vores luftfoto i Kastrup blev ihvertfald helt unikt, og det hænger både i mit og mine kusiners hus. Det giver nogle sjove snakke om hvor vi tit plejede at lege før i tiden. Helt generelt er det bare en unik og sjov ting man kan få lavet.

Kan du ikke tage billeder med din mobil fordi den er i stykker? Læs om reparation her

Mere end blot luftfoto

Inden vi havde fået taget vores luftfoto i Kastrup, fandt vi ud af at man også kunne få lavet reklamefilm og mere. Der er altså mange muligheder, og dronerne kan det hele. Det sjove ved dronerne, er at de giver mange muligheder for nye perspektiver af noget man aldrig havde forestillet sig. Hvis du elsker dit hus, som måske er nybygget, så kan dronerne få taget unikke billeder af dette. Vi var ekstrem tilfredse, og kan kun anbefale alle andre at prøve det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *