Lysterapilampe – det lyder som hokuspokus men det virker

En lysterapilampe er noget mange ville kalde for hokuspokus er jeg sikker på. Det ville jeg garanteret også, hvis jeg blev spurgt for ikke så længe siden. Nu er jeg dog helt sikker på at det er en super idé. Det er også fordi jeg har prøvet det og er blevet blæst helt væk pga. det.

Lysterapilampe er en god investering i dit helbred

Det er ikke fordi jeg ville sige nej tak, hvis nogen sagde at jeg skulle hoppe ud over en bro. Eller det ville jeg nu, men engang var jeg ikke så sikker. Det er tydeligt at det har været en ikke specielt sund måde at leve på, hvis man tænker at man godt kunne hoppe ud over en bro. Jeg har dog en mere sund tilgang til livet nu. Det er nemlig en investering i livet jeg har lavet. Jeg har købt en lysterapilampe og den har næsten reddet min sindstilgang. Jeg ved ikke hvad jeg ville gøre, hvis jeg ikke havde købt den. Det kan godt være at nogle vil kalde det for en dyr lampe, men jeg har bare fundet ud af at jeg ikke vil kunne bruge andet. Hvis ikke min lysterapilampe virkede som den skulle, ville jeg have det meget værre, end jeg overhovedet ville kunne forklare.

En lysterapilampe er meget bedre end noget jeg kender til

Jeg ved ikke hvad jeg ville gøre, hvis ikke jeg havde en lysterapilampe, som kunne dysse mig ned. Jeg er i hvert fald ikke glad for ikke at kunne falde i søvn om natten. Det er noget, som min lampe har hjulpet mig med. Nemlig at kunne sove, når det er det jeg har mest brug for. Jeg ved ikke hvad jeg ville gøre, hvis jeg ikke havde den til at hjælpe mig. Det er ofte at sådan jeg har så meget at se til, at jeg slet ikke har kunne få mig selv til at lukke øjnene og bare falde i søvn. Det er en af de værste følelser i verden, i hvert fald når det er mig man snakker om. Jeg kan ikke forestille mig hvad jeg ville lave nu, hvis jeg ikke kunne sove om natten. Det ville i hvert fald ikke være noget godt. Jeg har aldrig i mit liv haft det så godt, som da jeg købte lampen og faktisk bare lagde mig ned for at sove igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *