Planteophæng til enhver plante og enhver anden ting du kunne tænke

Et planteophæng kan bruges til mange ting. Det behøver jo ikke kun at være planter. Det er jo bare selve tingen, som planten hænger på, hvilket jo egentlig bare kunne være en krog eller lignene. Det er ikke nødvendigt at have et plante hængende på et decideret planteophæng. Bare fordi det er det, produktet hedder, behøver det faktisk ikke at være hvad det er optimalt til.

Jeg har et planteophæng derhjemme

Det skal ikke være en hemmelighed at jeg da har ikke planteophæng derhjemme. Det betyder dog ikke at jeg har planter hængende på det. Faktisk ejer jeg hvad der svarer til absolut ingen planter. Der findes ikke skyggen af dem i mit hjem overhovedet, der er lidt i køleskabet, men det tæller ikke. Jeg er dog heller ikke vegetar, da det ville være ligeså sindsygt, som at begå selvmord. Hvad lever mennesker for? Ikke at købe et planteophæng i hvert fald, men da for fanden heller ikke for at købe ind til at være vegetar. Jeg spiser så meget kød i min dagligdag, at selv løver ville være helt målløse. Jeg er en vaske ægte carnivore, med undtagelse af at jeg faktisk også spiser grøntsager, for ellers ville jeg ikke leve særlig sundt.

Planteophæng er faktisk fuldstændig ligegyldigt

Jeg ville aldrig i mit liv sige at det var vigtigt at have et planteophæng derhjemme. Faktisk ville jeg mene at det var ligemeget for alle mennesker i verden om de havde et legit planteophæng derhjemme. Det er jo ikke fordi man ikke kan bruge andre ting til at hænge planter op med. Det kan jo egentlig også være at man bare kalder en krog for et planteophæng, hvis man hænger en plante på krogen. Det har jeg aldrig tænkt over, men det ville jo egentlig give fin mening, kan man sige. Jeg ved ikke ligefrem om det er noget jeg ville gøre. Jeg tror nærmere at jeg ville gå i protest imod at kalde et krog for et planteophæng og på den måde bare helt ekskludere planteophænget fra markedet. Jeg ville ikke købe noget der havde det navn i hvert fald, fra nu af. Jeg har jo allerede et derhjemme. Jeg vil dog kalde det en krog i stedet fra nu af bare for at være irriterende.

I’m a cold as mothertucker og jeg vil ikke styres af om mine ting har et navn fra butikken eller hvad.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *