Shelter – Det er den udendørs løsning på at kunne sove men ikke i telt

Jeg er ikke nogen der skal sige at det er dårligt at sove udendørs, men jeg er da godt nok ikke fan af det. Det er da noget jeg sagtens kan indrømme. Det er også derfor at jeg har besluttet mig for lige at skrive det her. Shelters for mig er en god nok løsning på at skulle sove udendørs.

Et lækkert og luksus projekt for alle

Det er ikke fordi jeg også er en rigtig udendørs far-type. Det er dog ikke alle familier som har et shelter. Det er heller ikke alle der skal have et, fordi det så ikke længere er eksklusivt. Jeg er stor fan af at have noget andre ikke har i hvert fald. Derfor har jeg også fået taget mig sammen og købt et shelter. Det har været noget mine børn ikke har virket sønderligt begejstret for, men det er dog ligemeget for mig. Jeg er ikke ligefrem en der bøjer mig for de små bavianer og købte det naturligvis alligevel så. Det er noget jeg næsten er lidt stolt af må jeg sige. De får jo godt nok tit deres vilje.

Anyways, det shelter er kommet og nu skal det samles, fordi jeg ikke ville have at andre skulle komme og gøre det. Det har jeg så godt nok lidt fortrudt nu, men det er der ikke så meget at gøre ved tænker jeg. Nu skal det jo samles og det hører vi mere om, om lidt.

Samlingen af det her shelter

Det her skide forbandede shelter har drillet mig en del. Det er derfor heldigt at mine børn er så satans fingernemme og bare kunne gøre det hele meget hurtigere. Det var naturligvis også lidt træls, da det egentlig kunne være fedt nok, hvis jeg kunne vise mig lidt frem. Jeg ville da gerne være lidt mere skide alfahan og vise hvem det var der har bukserne på her. Det blev så ikke lige denne gang, men jeg kan da stadig lave snobrød bedre end dem, så det har jeg da blæret mig lidt med. Jeg er dog heller ikke bange for at de skulle blive helt brændte og sorte, så det er jeg da også lidt glad for.

Jeg har nu egentlig fortalt ca. alt hvad jeg ville ud med tænker jeg. I skal ikke være bange for at skrive til mig, hvis der er spørgsmål, især ikke hvis det handler om de her shelters.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *