Skal du ikke opgradere til noget Fjällräven?

Hvis du går og mener at din taske er skrammel og faktisk lige til at smide ud, skal du ikke sukke længere. Faktisk skal du bare tage et smut ind til Bison og købe en Fjällräven taske. Der er gode argumenter for hvorfor og ufattelig lidt imod.

Hvilket Fjällräven er for dig?

Der er mange forskellige modeller af tasker, der burde være i hvert fald en til alle smage. Det burde ikke være svært at vælge, men det er det faktisk. Alle varianterne virker dejlige og er gode til forskellige steder og situationer. Det er derfor at du burde klikke dig ind på Bison og se alle varianterne imod hinanden. Billederne derinde er meget gode til at se forskelle på diverse tasker. Det gør det lettere at finde den perfekte taske til lige netop dig. Alle taskerne kan selvfølgelig reguleres, så det er muligt at finde den helt rigtige længde til dig.

Forskellige varianter

Der er en taske der hedder Fjällräven Frånken. Det er en lidt større taske, men den er god til det meste. Der kan være meget i den og den ser godt ud. Derudover kan den som nævnt før, reguleres til din personlige størrelse. Den er en meget regulær taske, den er ikke mere fancy en den har brug for at være. Der er dog en smart feature. Man kan nemlig selv vælge mellem størrelser. Der er størrelsen 15″ eller størrelsen 17″.

Man kan også finde en taske der hedder Fjällräven Mini. Det er som navnet siger, en lidt mindre taske som ligner den generelle model, men den her kan passende blive givet til børn eller meget små personer. Det er dog ikke en lov at det kun er dem der må bruge denne variant, faktisk må alle det ;). Der er også mange piger der synes at det er cute med små tasker. Derfor ville denne også passe godt ind der. Den er nemlig lille. Der kan selvfølgelig ikke være ligeså meget i den, men til gengæld fylder den heller ikke alt for meget. Man må jo vælge til og fra. Vil man have en større taske, hvor der kan være meget i, men selvfølgelig fylder den meget. Eller vil man have en mindre Fjällräven taske, hvor der kan være mindre i men også selvfølgelig fylder mindre.
Måske er den større taske mere for skolerelaterede ting og den mindre til fritiden, hvor man skal have mindre ting med sig rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *