Skibriller er temmelig meget et must til skiferien

Har du stået på ski, uden at have skibriller på? Det er ikke muligt at se noget, hvis man kommer op på mere, end 15 km/t. Det er ikke sjovt, kan jeg godt fortælle dig. Det er faktisk lige før man kan kalde det decideret farligt, vil jeg sige. Det kan godt skabe uroligheder hvis man skal køre uden at kunne se noget.

Hvad er en skiferie uden skibriller?

Det er ikke sjovt i hvert fald. Jeg var engang på skiferie, hvor jeg havde glemt mine skibriller. Det endte med at jeg blev nød til selv at købe et par nye, fordi jeg ikke kunne se noget på vej ned at bjergene. Det er ikke sjovt og lige før det er umuligt for mig at køre ned af en grøn piste bare. Det er lidt hårdt at skulle køre med øjnene åbne hver 10. meter, fordi det er umuligt at holde dem åbne, imens man kører. Det er ikke ligefrem sikkert at køre uden at kunne se noget. Jeg faldt i hvert fald mange gange, kun fordi jeg ikke kunne se hvad der kom foran mig. Det var derfor jeg brækkede min arm den skiferie. Det var så første gang jeg brækkede noget og det var ikke sjovt to be fair. Det er knap så fedt at brække armen i en sådan situation.

Briller er lig med sikkerhed

Det er ret sikkert, at der bliver sat gang i en form for usikkerhed, så snart man ikke kan se noget, når man kører. Det er dog ikke kun usikkert for, men også for dine omgivelser. Det er især ikke sikkert, for dem der kører hurtigt ned af en lang piste med 50-60 km/t. Det er ikke særlig godt for helbredet, at falde med 60 km/t – også selvom det er i sne. Mange pister bliver jo også kørt så meget på at sneen bliver til is og det er faktisk ikke sjovt at falde på. Det gør utrolig ondt også selv om det er med 10 km/t. Det er derfor der skal købes skibriller og det skal være med det samme. Skibrillerne er en sikkerhed for dig og dine omgivelser. Det er vigtigt at du giver dig selv den mulighed, det er at kunne se.

Som sagt skal du kunne have skibriller på, så du ikke giver folk på pisterne problemer. Det er muligt for dig at købe skibriller næsten alle steder omkring et skisted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *