Vægt til bistad – hvis du ikke ved hvad det betyder er vi i samme båd

Hvis du ikke er klar over hvad en vægt til bistad er, er du ikke alene. Jeg har dog alligevel tænkt på at finde på noget som jeg synes det skal være, selvom det sikkert er forkert. Det er noget at det jeg er aller bedst til i hele verden faktisk. Hvis du ikke kan lide det, kan du smutte. Jeg inviterer dig til at smutte. Du kan dog også læse mere lige her.

Vægt til bistad er noget jeg finder vigtigt

Hvad er et bistad, uden sin vægt? Det er noget du ikke finder ud af, da det ikke er muligt. Alle ting har en vægt og det har bistader også. Det er dog ikke noget du skal tænke på lige nu. Det vigtige her er, at du skal kunne veje dine bistader og det er derfor du skal have en vægt til bistader. Det er den eneste måde at finde ud af om dine bistader vejer for meget eller for lidt. Hvad ville du gøre hvis du ikke kunne finde ud af hvor meget de vejer? Det ville ikke være fedt ikke at vide det, ville det vel? Jeg er ikke dum, synes jeg selv og jeg mener helt sikkert at du skal kunne finde ud af vægten på dine bistader. Det er jo en essentiel del af staderne. Du kan også regne ud om det er tiden at høste din honning ved at veje bistadet. Det er måske ikke altid du vil ind og kigge i bistadet for at kigge på honningen. Derfor finder man ud af det med vægt i stedet.

Vægt til bistader er ikke billige

Der er jo lige det finansielle problem omkring vægt til bistader. Det er en dyr investering vil jeg i hvert fald mene. Det er ikke noget man bare lige går ud og køber hvis man ikke har røven fuld af penge. Jeg ville i hvert fald ikke gøre det hvis jeg var fattig og ikke var godt etableret. Hvad hvis man ikke kan købe mad fordi man har købt en vægt til bistader. Det ville være en dum livsbeslutning i hvert fald og jeg ville ikke være stolt hvis det var mig. Det er dog noget man kan få hjælp til – altså finansieringen af vægten. Der er mange der gerne vil sponsere din honningvirksomhed. Det er bare at spørge nogle rige gutter. De skal nok have noget reklameværk for det men det er ingen problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *